«Легко забрати в сусіда найкраще, потім видати це за своє», – Циганик про «Рух» та «Карпати»

Журналіст Ігор Циганик, коментуючи нічию в матчі «Динамо» – «Рух» (0:0), вкотре висловив думку, що більшість гравців «жовто-чорних» – вихованці не структури цього клубу, а саме «Карпат».

24.09.2024
«Легко забрати в сусіда найкраще, потім видати це за своє», – Циганик про «Рух» та «Карпати»
На фото Ігор Циганик

Про це повідомляє видання “Спортивка”.

«Рух» – це працьовиті хлопці, вихованці футбольної школи «Карпат». Це класика «Карпат». Хто би мені що не говорив, у матчі з «Динамо» я побачив «Карпати». Найкращі традиції: 97-й рік, 98-й рік, 2010-й рік. Оце «Карпати». Цей «карпатівський» рух присутній. У мене було навіть таке уявлення, що це «Карпати» грають проти «Динамо».

От «Карпати» можуть нав’язати таку гру: всі працьовиті, всі біжать, добре фізично підготовані, класна гра виходить. Я ж кажу, що дуже легко забрати в сусіда найкраще, потім видати це за своє, а потім хвалитися. Насправді своє – поки що 0:10. Я маю на увазі U-19, яке грало напередодні з «Динамо». Ось це – своє, а це поки що «карпатівське», – сказав Циганик.

Крім того, скандальний медійник висловився про ситуацію з квитками на львівське дербі:

«До слова хочу вам сказати, що у Львові дуже великий скандал розпалюється. Тому що 10-го жовтня має відбутися поєдинок «Рух» – «Карпати», і господарі поля вже обмежили можливість деяким людям отримати квитки. Там обирають людей, які можуть потрапити, а які не можуть. Деякі люди хочуть отримав квитки, а їм пишуть таке повідомлення: «Вітаю. Політика матчу така, що квитки можуть придбати певні користувачі. Ваших даних у базі не було виявлено».

Ігор Циганик наголосив, що такі повідомлення – це абсолютна цензура.

«Але, знову ж таки, це притаманно деяким людям, які працюють зараз в певних клубах. Вони до цього це використовували в інших клубах, а зараз таке саме. Звичайно, всі прекрасно розуміють, що у Львові є одна команда і якщо вболівальники цієї команди прийдуть, то може бути достатньо складно. Я ж не знаю, може скоро будуть перевіряти винниківську прописку, щоб потрапити на матч «Рух» – «Карпати»…», – підсумував Циганик.

У жовтні «Рух» та «Карпати» зіграють двічі: одного разу – в чемпіонаті, іншого – в кубку України.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.