Квадрат за донат: долучайтесь до збору та отримайте шанс отримати квартиру в Києві за донат від 200 гривень

Корпорація Нерухомості РІЕЛ разом з найпопулярнішим українським сайтом нерухомості ЛУН запрошують вас взяти участь у зборі для закупівлі спеціалізованих пунктів управління безпілотними авіаційними комплексами (БпАК) – «Квадрат за донат».

18.06.2024
Квадрат за донат: долучайтесь до збору та отримайте шанс отримати квартиру в Києві за донат від 200 гривень

Переможець, якого обере система, отримає двокімнатну квартиру в Києві площею 76 м² в житловому комплексі Ok’Land. Всі зібрані кошти будуть спрямовані фонду «Повернись живим».

Умови та правила участі:

  • Зробіть донат від 200 грн (більше донатів – більше шансів на виграш).
  • Період збору: з 18 червня по 17 липня.
  • Кількість донатів необмежена, кожен донат збільшує ваші шанси на виграш.
  • Для донатів, здійснених не з картки Монобанку, обов’язково вказуйте у коментарях своє ім’я, прізвище та контактний номер телефону.
  • Контакти власників карток Монобанку відображаються автоматично.
  • Пряма трансляція розіграшу: 20 липня на YouTube-каналі ЛУН – https://www.youtube.com/@lunua

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/5pvYqpZ4EW

Усі донати будуть зібрані в єдину таблицю, кожному переказу буде присвоєно унікальний порядковий номер. Переможець, який отримає двокімнатну квартиру в ЖК Ok’Land, буде визначений за допомогою сервісу random.org.

Зібрані кошти будуть використані для придбання пересувних пунктів управління, обладнаних для управління різними типами розвідувальних БпАКів, таких як «ШАРК» та «Лелека-100». Ці пункти забезпечать розвідку, передачу цілей та коригування артилерійського вогню на глибину до 60 км.

Приєднуйтесь на нас в соціальних мережах:

Джерело: Корпорація Нерухомості РІЕЛ 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.