КНДР відправить на окуповані території України своїх силовиків — ЗМІ

Влада КНДР нещодавно наказала північнокорейським торговим компаніям у росії відібрати персонал для відправки в окуповані росією східні частини України для участі у “відбудові”.

03.02.2023
КНДР відправить на окуповані території України своїх силовиків — ЗМІ
Фото: умовне

Про це повідомляє NK Daily.

З огляду на те, що всі торгові компанії, які отримали наказ, пов’язані з військовими або службами громадської безпеки, Північна Корея, схоже, має намір відправити солдатів або поліцейських, а не цивільних осіб, на окуповані росією території на сході України.

Можливо, уряд КНДР вирішив це зробити, тому що солдатів і співробітників громадської безпеки легше контролювати, ніж цивільних.

Особовий склад, який відбирають для відправки в Україну — молоді люди віком від 19 до 27 років, більшість з них одружені, але залишили свої сім’ї в Північній Кореї.

За словами співрозмовника, загалом може йтися про близько 300-500 людей.

Враховуючи, що компаніям наприкінці січня дали близько 10 днів на завершення відбору, Північна Корея, ймовірно, відправить свій персонал в Україну в середині лютого або березні.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.