Картистка зі Львівщини здобула золоту медаль у міжнародному турнірі

Змагання Dresden Open 2024 відбулися нещодавно у Німеччині.

07.02.2024
Картистка зі Львівщини здобула золоту медаль у міжнародному турнірі

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, спортсменка Анна Мотало здобула золоту медаль у ваговій категорії 68 кг серед молоді 18-20 років у міжнародних змаганнях з карате.

Вже зовсім скоро Анна та ще 6 спортсменів клубу спортивного карате «ЮНІОН», що є членами молодіжної національної збірної України, вирушають на Чемпіонат Європи, який відбудеться з 9 по 11 лютого в Грузії.

У змаганнях Dresden Open 2024 взяли участь близько 700 учасників ‒ спортсменів із 10 країн світу. Анна провела 3 поєдинки з суперниками із рахунками 8:0, 2:1, 2:1. У фіналі Анна перемогла каратистку з Німеччини з рахунком 2:1 і здобула золоту нагороду.

«Це, без сумніву, була впевнена перемога і, водночас, хороша підготовка до одного із найбільших стартів цього сезону – Чемпіонату Європи, який розпочнеться вже цього тижня, 9 лютого в Тбілісі. Вважаю, що кожен спортсмен чи спортсменка, які відповідально ставляться до свого циклу підготовки, повинні відвідувати такі змагання», ‒ ділиться спортсменка.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.