“Карпати” оголосили про підписання угоди з бразильським вінгером

Бруно Роберто Перейру да Сілву виступатиме за львівський клуб на правах оренди.

06.09.2024
“Карпати” оголосили про підписання угоди з бразильським вінгером

Про це повідомляє пресслужба ФК “Карпати”.

Новачок “Карпат” є вихованцем академії “Атлетіко Мінейро”. У 18-річному віці дебютував за головну команду в бразильській Серії А.

Бруніньйо пройшов через кілька оренд протягом останніх чотирьох років: як в командах бразильської Серії А, так і в командах Серії Б. Загалом у його активі 55 матчів у елітному бразильському дивізіоні (2 голи), а також 48 матчів у другому дивізіоні (7 голів).

Бразилець є універсальним гравцем, основна позиція якого – атакувальний півзахисник. Крім того, Бруніньйо виступав на позиції лівого вінгера. Для 24-річного футболіста це перший європейський досвід.

Спортсмен виступатиме протягом сезону 2024/25. За “Карпати” футболіст гратиме під 37-м номером.

«Дуже пишаюся тим, що відтепер – я гравець Карпат. Для мене це перший досвід у Європі, але я знаю, що в Україні успішно виступали чимало бразильців, тож хочу виправдати довіру. Мені дуже подобається агресивний атакувальний футбол.

Я спілкувався з головним тренером і вірю в його ідеї. Думаю, що усі разом зможемо втілити їх на полі», – заявив Бруніньйо.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.