І це лише один блогер. А скільки таких по всій країні

В кожній області, в кожному місці згрібають рекламний ринок і не платять жодних податків.

16.08.2024
І це лише один блогер. А скільки таких по всій країні

Крім того, що більшість із них несуть соціальну небезпеку через тупизну контенту і вплив на молодь, так ще й призводять до втрат державного бюджету на мільйони доларів.

Скільки податків заплатив, наприклад, ТГ-канал Труха інші джинсові телеграми? Чи скільки платить якась там верба чи якийсь волошин?

А то, давайте підвищувати податки для всіх, але не витягувати тіньовий ринок. А там значно більше, ніж 500 млрд грн на рік, які хочуть зібрати за рахунок кінцевого споживача. То може варто бензин зробити на гривню дешевше, але навести лад з різними блогерами, які замість чергового McLaren в гаражі, таки почнуть платити податки, а не відкуповуватися кількома Mavic-ами.

Можливо таки дійшло нарешті і БЕБ почне наводити лад у цій сфері…

Юрій Дзямулич

Джерело

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.