Група людей у Львові підробляла в гаражі каву відомого бренду

Організатором групи став 35-річний житель Києва.

05.07.2024
Група людей у Львові підробляла в гаражі каву відомого бренду

Як повідомляє Поліція Львівської області, чоловік налагодив постачання кавових зерен.

Його спільники, 44-річний мешканець Вінниці та 34-річний житель столиці, упаковували в кілограмові пачки з логотипом відомого виробника. В подальшому зловмисники розвозили каву у торгівельні заклади та пересилали клієнтам поштою.

“Учасники групи мали чітко розподілені обов’язки, працювали злагоджено, займались рекламою та дистрибуцією своєї «продукції», а виручені кошти ділили між собою. Саме «виробництво» було організоване в орендованому гаражному приміщенні. Внаслідок незаконної діяльності зловмисників власник торгової марки отримав значні збитки“, – зазначили правоохоронці.

За скоєне обвинуваченим загрожує штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.