Гендиректор Львівського палацу мистецтв звільнився

Юрій Візняк написав заяву на звільнення за власним бажанням.

30.01.2024
Гендиректор Львівського палацу мистецтв звільнився
На фото Юрій Візняк

Про це 30 січня повідомили на Facebbok-сторінці Львівського палацу мистецтв.

У Юрія Візняка закінчився контракт, до 5 лютого він виконуватиме обов’язки директора Львівського палацу мистецтв.

Під час трудових зборів колеги Юрія Візняка йому подякували, адже він написав заяву на звільнення за власним бажанням і провели таємне голосування серед працівників, щоб визначити, хто має виконувати обов’язки директора.

“В результаті голосування переможцем став заступник генерального директора Олександр Лабецький”, — йдеться у повідомленні.

Попри бажання колективу, Лабецький поки що не зможе стати виконувачем обов’язків директора. Як пояснив у коментарі LVIV.MEDIA начальник управління майном Львівської облради Андрій Білоус, керівників закладів ЛОР обирають за результатами конкурсів згідно з законом про культуру.

“Поки що це є таке побажання трудового колективу. Побажання залишаються побажаннями. Для нас є важливі норми закону, який передбачає, що ми призначаємо виконувача обов’язків, розглядаючи подання департаменту культури. Якщо департамент подасть іншу кандидатуру — тоді думка трудового колективу залишиться лише побажанням”, — розповів Білоус.

Призначити в.о. директора зможуть лише згідно з поданням департаменту культури ЛОВА, оскільки вони здійснюють управління цим закладом. Департамент культури надасть свої пропозиції керівників і вже тоді управління майном прийме рішення. Наразі Юрій Візняк виконує обов’язки керівника Львівського палацу мистецтв до 5 лютого.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.