Ексголова сільради на Львівщині підробив заповіт пенсіонерки та привласнив її землі

33-річний колишній голова однієї із сільрад Золочівщини підробив офіційний документ.

05.07.2024
Ексголова сільради на Львівщині підробив заповіт пенсіонерки та привласнив її землі

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У 2020 році посадовець підробив довідку сільської ради та дублікат заповіту від імені померлої особи. Зокрема, зазначив неправдиві відомості про те, що усе майно, яке належало пенсіонерці, остання заповіла йому.

Згодом він подав підроблені документи у нотаріальну контору та оформив спадщину на 2 земельні ділянки, загальна площа який майже 1,7 га. Чоловік звернувся до сесії сільської ради, яку очолював, із заявою про надання йому дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою на вказані землі.

“Після виготовлення такої, видав за своїм підписом рішення сесії про її затвердження та передачу земельних ділянок вартістю майже 900 тис. грн. собі у власність. За клопотанням прокурора на земельні ділянки накладено арешт”, – зазначили у повідомленні.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.