Дитина на Львівщині півтора року жила з хвойною гілочкою у бронхах

Сім’я з Брюхович Львівської області. Влітку 2022-го року у хлопчика почала боліти спина і піднялася температура. Тоді місцева лікарка скерувала дитину до однієї із лікарень Львова.

08.02.2024
Дитина на Львівщині півтора року жила з хвойною гілочкою у бронхах

Про це повідомляє Центр дитячої медицини. Лікарня “Охматдит”.

У лікарні робили обстеження та поставили діагноз – правостороння пневмонія. Пролікували антибіотиками та виписали додому. За певний час симптоми повторилися. Хлопчик, навіть, кашляв кров’ю.

8-річного Любомира забрали до одного із львівських шпиталів. Лікарі знову поставили діагноз – правостороння пневмонія. За кілька місяців усе повторилося із ідентичними симптомами.

“Що я тільки не думала. Після крайньої виписки із лікарні нам сказали, що це туберкульозна пневмонія. Ми здавали усі можливі аналізи, робили усі обстеження. Обходили усіх лікарів міста, по суті, аби встановити вірний діагноз, ніхто не міг встановити причину. Я вже сама шукала різних лікарів по Львові. Дехто казав, що це може проблема із судинами. Ми ходили, навіть, до гематолога. Я почала в інтернеті шукати ще лікарів і натрапила на інформацію про “Охматдит”, – розповіла мама хлопчика Марія.

Лікарі вирішили зробити Любомиру бронхоскопію під час якої виявили, що у дитини у бронхах стороннє тіло – маленька хвойна гілочка, яка і була причиною всіх симптомів.

Медики успішно забрали гілочку з бронхів. Любомира вже виписали додому.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.