Директора бібліотеки на Львівщині оштрафували за матюки

Кам’янка-Бузький районний суд визнав винними директора місцевої бібліотеки Василя І. за нецензурні висловлювання до працівниці.

21.10.2024
Директора бібліотеки на Львівщині оштрафували за матюки

Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 18 вересня у Єдиному державному реєстрі. Як уточнив у коментарі LVIV.MEDIA директор Василь І. після цього конфлікту він звільнився з посади.

Ще 16 вересня між керівником КЗ “Публічна бібліотека Кам’янка-Бузької міської ради” Василем І. та працівницею цієї ж бібліотеки виник конфлікт. Під час сварки директор вилослювалася нецензурною лайкою та погрожував жінці фізичною розправою на словах. У розмові з LVIV.MEDIA Василь представився вже ексдиректором. Він відмовився уточнювати деталі конфлікту, але розповів, що після інциденту звільнився з посади. “Сталося те, що сталося. Людина вважала, що я їй перейшов дорогу. Це працівниця бібліотеки. Я звільнився сам,” — розповів Василь І.

Факт порушення підтвердили кількома документами — у суді надали протокол про адміністративне правопорушення, рапорт, заяву від потерпілої, а також письмове пояснення директора. Суд визнав керівника винним у дрібному хуліганстві та оштрафував на 119 гривень, а також директор повинен сплатити 605 гривень судового збору.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.