Двоє чоловіків на Львівщині пошкодили електроопори

На Львівщині двоє чоловіків, за даними слідства, зняли дев’ять металевих кутів з електроопори. Унаслідок цього конструкція завалилась.

19.10.2023
Двоє чоловіків на Львівщині пошкодили електроопори

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Інцидент трапився в липні цього року в одному з сіл Львівського району.

За даними слідчих, пізно ввечері двоє односельчан підійшли до електроопори, по якій подавався струм, та за допомогою накидних ключів зняли дев’ять металевих кутів. Вони слугували поперечинами в конструкції. Через це електроопора стала нестійкою та невдовзі завалилась.

Унаслідок цього на деякий час у мешканців зникло світло. Це призвело до збитків на майже 2,8 мільйонів гривень. Цю суму витратили на нову електроопору та ремонтні роботи.

Слідчі повідомили про підозру 32-річному та 59-річному чоловікам. Їм інкримінують умисне пошкодження об’єктів електроенергетики. Підозрюваним загрожує ув’язнення на строк до десяти років.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.