До “Армії відновлення” на Львівщині залучили майже 3 тисячі безробітних

Від січня цього року у межах урядового проєкту «Армія відновлення» до виконання суспільно корисних робіт в області залучили понад 2,7 тис. безробітних, у тому числі внутрішньо переміщених осіб. На їх заробітну плату спрямували 30,3 млн грн.

11.09.2024
До “Армії відновлення” на Львівщині залучили майже 3 тисячі безробітних

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, найбільш активно суспільно корисні роботи проводили у Львівській та Дрогобицькій громадах.

Серед видів робіт, які виконували безробітні Львівщини, переважали: допомога постраждалим унаслідок бойових дій, розвантаження, фасування та доставляння гуманітарної допомоги, виконання робіт для потреб Збройних сил України, заготівля дров для опалювального сезону, надання соціальних послуг найбільш уразливим верствам населення (переселенцям, людям з інвалідністю, дітям, громадянам похилого віку, хворим, ветеранам тощо) та ін.

З особами, котрі бажають взяти участь у суспільно корисній праці, укладають строковий трудовий договір. Оплата здійснюється відповідно до відпрацьованого часу в розмірі понад 10 тис. грн у разі роботи повний місяць. Цей період зараховують до страхового стажу.

Інформацію про аспекти організації тимчасової зайнятості можна отримати у будь-якому підрозділі Львівського ОЦЗ (адреси – за посиланням), за тел. (032) 23 23 490, а також на офіційному
телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.