Чоловік через львівський суд скасував заборону прикордонників на перетин кордону

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов військовозобов’язаного львів’янина, якому прикордонники відмовили у перетині кордону, попри те, що він є багатодітним батьком.

13.09.2024
Чоловік через львівський суд скасував заборону прикордонників на перетин кордону

Позивач 20 червня 2024 року їхав за кордон через пункт пропуску у Шегинях. Він надав прикордоннику свої військово-облікові документи, підтвердив оновлення даних у Резерв+, надав документи про наявність чотирьох неповнолітніх дітей та наявність відстрочки до грудня 2024 року. Попри це прикордонник заборонив львів’янину виїхати за кордон. Чоловік не погодився з таким рішенням та звернувся до суду, щоб його скасувати, повідомляє Zaxid.net.

Офіційною причиною відмови пропустити військовозобов’язаного за кордон було нібито те, що він не надавав прикордоннику необхідні документи. Представник прикордонного загону не подав відзив на позовну заяву та не заперечував проти позову.

Справу розглянула суддя Олена Крутько, яка розглянула усі матеріали та аргументи, задовольнивши позов львів’янина. Суддя визнала протиправною та скасувала рішення прикордонника про відмову у перетині кордону.

Рішення суду ще можна оскаржити.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.