«Червоні прапорці», які вказують на те, що вам негайно потрібно до уролога

10.03.2024
«Червоні прапорці», які вказують на те, що вам негайно потрібно до уролога

Проблеми в спальні, часті сечовипускання, біль у попереку, це одні з симптомів, які свідчать, що необхідно звернутися за консультацією до уролога. Лікаря, який допоможе, проконсультує зручний для вас час, можна знайти за посиланням https://alternatyva.clinic/services/urologiya/.

Що саме лікує уролог?

Уролог — це лікар, який надає медичне лікування як чоловікам, так і жінкам, які мають проблеми з сечовидільною та репродуктивними системами.

Основні симптоми для негайного візиту до уролога:

1. Біль або ущільнення в яєчках

Якщо ви відчуваєте біль у яєчках або відчуваєте ущільнення, можливо, настав час записатися на консультацію до уролога.

2. Кров у вашій сечі

Якщо ви помітили кров  в сечі, це може свідчити про проблеми з сечовивідними шляхами або нирками. Поширеними причинами появи крові в сечі є камені в нирках, інфекція, рак або збільшення простати.

3. Підвищений кровотік

У чоловіків у крові є білок, який називається ПСА, або простатоспецифічний антиген. Коли він стає підвищеним, це може свідчити про проблему з простатою.

4. Безпліддя

Якщо вам важко завагітніти разом зі своїм партнером, візит до уролога може допомогти. Чоловіче безпліддя часто можна вирішити за допомогою візиту до уролога.

5. Утруднене сечовипускання

Коли простата збільшена, вона може блокувати сечовивідні шляхи, ускладнюючи сечовипускання. Деяким може бути складно підтримувати струмінь сечі або відчувати дриблінг після цього.

6. Хворобливе сечовипускання

При появі болю при сечовипусканні необхідно звернутися до уролога. Хворобливе сечовипускання свідчить про проблеми з сечовивідними шляхами, як про можливу інфекцію.

7. Імпотенція

Сексуальні проблеми у чоловіків і жінок також є однією з головних проблем, з якими звертаються до урологів. Є кілька причин еректильної дисфункції, і було б краще проконсультуватися з урологом.

Урологічне обстеження зазвичай включає наступне:

  • УЗД простати, сечового міхура та нирок
  • Внутрішній огляд
  • Аналізи крові та сечі
  • Консультація щодо результатів та можливого лікування

Раннє виявлення та лікування є ключовими для підтримки хорошого урологічного здоров’я. Якщо у вас є будь-які симптоми або занепокоєння щодо вашої сечової або репродуктивної системи, не соромтеся записатися на консультацію до уролога.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.