Через ускладнення коронавірусу на Львівщині померли двоє людей

Минулого тижня у Львівській області на 8,5% зросла захворюваність на коронавірус, а також зафіксували два летальні випадки через ускладнення недуги.

11.12.2023
Через ускладнення коронавірусу на Львівщині померли двоє людей

Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Так, інфікувались коронавірусом 357 людей, а попереднього тижня — 328. Недуга забрала життя двох пацієнтів. Це люди старші 65 років, кажуть у відомстві. У лікарнях перебували 40 осіб.

За весь час проти коронавірусу вакцинували 1 млн 102 тисячі 787 людей, у тому числі другу дозу препарату отримали 1 млн 39 тисяч 461 людина на Львівщині.

Нині в області одночасно циркулюють вірус грипу, коронавірусу та РС-вірус (є поширеним заразним вірусом, який викликає інфекції дихальних шляхів – Ред.).

За минулий тиждень ГРВІ діагностували у 11 тисяч 585 мешканців Львівщини. Більшість пацієнтів — діти. Водночас за цей період захворюваність знизилась. Від початку епідемічного сезону у Львівській області проти грипу вакциновано 13 872 осіб, з них 6 717 — з групи медичного та епідемічного ризику.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.