Андрій Болюбаш залишив посаду голови Громадської ради при ЛОДА

Андрій Болюбаш очолював Громадську раду три каденції поспіль – з травня 2017 року.

04.07.2024
Андрій Болюбаш залишив посаду голови Громадської ради при ЛОДА

4 липня розпорядженням начальника Львівської ОВА Максима Козицького, на підставі особистої заяви, припинено членство в Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації Андрія Болюбаша.

Правник, адвокат, громадський діяч Андрій Болюбаш очолював Громадську раду при Львівській обласній державній адміністрації три каденції поспіль – з травня 2017 року.

“На період його каденції випали непрості випробування – завершення адміністративної реформи, епідемія коронавірусу, повномасштабне вторгнення росії. Проте, Андрій Болюбаш ефективно впорався з усіма викликами і організував роботу Громадської ради як дієвої точки концентрації зусиль громади області.

Численні волонтерські збори, тренінги для громадських ініціатив, зустрічі та обговорення проєктів рішень органів влади – це лише невелика частина того, чого вдалось досягнути Андрію Болюбашу на посаді очільника Громадської ради“, – йдеться у повідомленні.

У Львівській ОВА подякували за тривалу активну роботу для розвитку громадянського суспільства та побажали Андрію Болюбашу успіхів у всіх починаннях.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.