90 молодих людей почали стажуватися у Львівській ОДА

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи у державній інституції.

15.05.2024
90 молодих людей почали стажуватися у Львівській ОДА

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, це – 5 набір в межах програми «Академія Перших Можливостей». Стажери ознайомляться з роботою структурних підрозділів ЛОДА та пройдуть профорієнтаційні тренінги.

У перший день стажування з учасниками програми провів ознайомчу зустріч очільник Львівщини Максим Козицький.

«Допитливі, сміливі, амбітні. Я далекий від думки, що вся ця молодь захоче працювати у державному секторі. Але, переконаний, що стажування, яке триватиме до трьох місяців, допоможе хлопцям та дівчатам скласти уявлення про те, що таке державні інституції та держслужба, і визначитися, чи бачать вони себе на ній. Війна закінчиться. Віримо, що нашою перемогою. Державу треба буде відбудовувати. Без довіри до держструктур – це неможливо. Тому молоді люди, які мають цінності та хочуть розвиватися, – наша велика надія», – підкреслив Максим Козицький.

Мета проєкту – сформувати нову генерацію державних службовці. Молодь зможе долучитися до роботи у галузі державного управління та здобути практичний досвід у цьому напрямі. Після успішного проходження стажування, учасників внесуть у базу даних молодіжного кадрового потенціалу ОДА, також вони отримають сертифікат про проходження стажування.

«Будьте тими, хто має сміливість висловлювати нестандартні думки, хто вміє рекомендувати та говорити про свої переконання. Ваша унікальна перспектива не лише збагачує дискусії, але й стимулює нові ідеї та натхнення в інших. Пам’ятайте, що ваша відкритість та наполегливість допоможуть вам досягти бажаних результатів», – звернувся до стажерів керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

Як зазначає т.в.о. начальника відділу розвитку та промоцій апарату Львівської ОВА Оксана Цісінська, цього разу, оголошуючи набір на стажування, мали сумніви, чи буде багато охочих, адже це період літньої сесії. Але отримали понад сто заявок: «Сьогодні, познайомившись з молоддю, побачила, що вони вже точно знають, куди прийшли і по що: хтось хоче залишитися працювати з нами, а хтось – отримати цей безцінний досвід державної служби, пройшовши стажування. Дуже задоволені такими активними та позитивними молодими людьми. Бо кожного разу робота з молоддю надихає на нові ідеї. Вони, ніби батарейки, які заряджають до праці. Хочеться одразу реалізовувати багато цікавих проєктів».

До слова, шестеро стажерів з попереднього набору уже працюють у Львівській ОДА. Серед них і Соломія Долик.

«Висловлюю щиру вдячність голові Львівської ОВА Максиму Козицькому за те, що завдяки цій програмі молоді люди мають можливість познайомитися з роботою державних структур та держслужбовців. Саме завдяки програмі «Академія перших можливостей» я змогла працевлаштуватися у Львівську ОДА. Бажаю стажерам натхнення та успіхів, які приведуть вас до великих результатів. Вірте в себе та отримуйте задоволення від того, що ви робите, бо в житті головне знайти своє місце», – побажала випускниця програми «Академія перших можливостей» та фахівчиня відділу пресслужби Львівської ОДА Соломія Долик.

Як розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький, зараз вакансії в адміністрації також є, і ті, хто хоче працевлаштуватися та доведе це під час стажування, мають гарні шанси стати частиною колективу.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.