В одному з міст Львівщини ввели карантин через сказ

У Дрогобичі, що у Львівській області, від 13 листопада діятимуть карантинні обмеження протягом двох місяців через виявлений випадок сказу в домашнього кота.

14.11.2023
В одному з міст Львівщини ввели карантин через сказ

Як повідомляє Дрогобицька районна військова адміністрація, карантин буде діяти в місті до 13 січня 2024 року, за умови відсутності нових випадків захворювання.

Так, за інформацією Дрогобицького районного управління Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, 13 листопада в лабораторії підтвердили наявність вірусу сказу в кота, який напередодні покусав свого господаря на вулиці Самбірській. Відомо, що два дні після цього тварина загинула.

Через це у Дрогобичі будуть проводити масову вакцинацію всіх котів і собак. Вже вдалося вакцинувати 803 тварини.

Тому власників котів і собак закликають зголошуватись до Дрогобицької районної державної лікарні ветеринарної медицини щодо безкоштовної вакцинації тварин за адресою: м. Дрогобич, вул. П.Орлика, 15.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.