28-річний мешканець Львівщини переправляв ухилянтів за кордон

Чоловік пропонував призовникам безперешкодний перетин державного кордону за 2 тисячі доларів.

25.06.2024
28-річний мешканець Львівщини переправляв ухилянтів за кордон

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області.

Уродженець Львівщини сформував групу з 6 чоловіків, поселив їх до місцевого готелю та готував до переправлення в Румунію. Крім цього, для своїх “клієнтів” переправник продумав і схему, за якою вони мали діяти у випадку їх перевірки дорогою до кордону. Відповідно до вигаданої легенди, військовозобов’язані мали представитися волонтерами та метою своєї поїздки в прикордоння назвати купівлю авто для ЗСУ.

Підозрюваного затримали в одному з населених пунктів Тячівського району під час того, як він на авто перевозив військовозобов’язаних до кордону. У нього вилучили гроші, автомобіль та мобільні телефони.

За скоєне чоловіку загрожує до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі підозрюваному вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 240 тисяч гривень застави.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.