19 квітня 2024 року пройдуть вибори ректора Львівського медуніверситету

21 лютого відбулося чергове засідання Вченої ради Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

22.02.2024
19 квітня 2024 року пройдуть вибори ректора Львівського медуніверситету

Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров`я оголошено конкурс на заміщення посади ректора університету, отож, 19 квітня 2024 р. повинні пройти вибори. Оргкомітет розробив низку положень для проведення цієї процедури, які були затверджені Вченою радою Університету.

Також на засіданні голова Вченої ради, виконувач обов`язків ректора Університету, доктор медичних наук Орест Чемерис вручив Дипломом лауреата 1 премії конкурсу «Краще видання року» у номінації «Навчальні посібники», яким нагороджено професора кафедри сімейної медицини Ореста Абрагамовича та співавторів за працю «Сучасні класифікації з прикладом формування діагнозів найпоширеніших хвороб системи кроообігу».

Зі звітом, про те, як забезпечується внутрішня система якості освіти виступила перший проректор із науково-педагогічної роботи, доцент Ірина Солонинко. Також затвердили кошторис доходів та видатків на 2024 рік і презентували гаранти освітньо-професійних, освітньо-наукових програм.

Окрім того, директор Навчального імітаційного центру Університету Вадим Флуд прозвітував про роботу підрозділу щодо відпрацювання практичних навичок здобувачами освіти.

Відбулися також вибори на посади науково-педагогічних працівників університету: на посаду професора кафедри педіатрії №2 обрано Оксану Мацюру, на посаду професора кафедри променевої діагностики ФПДО – Тетяну Яворську, а також проголосовано про присвоєння вчених звань.

 

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.