У Новгороді-Сіверському не буде вулиці Леоніда Кучми

2 листопада депутати міста вирішили назвати на честь другого президента України, який родом з Новгород-Сіверщини, одну з центральних вулиць, яка називалась Губернською.

13.11.2022
У Новгороді-Сіверському не буде вулиці Леоніда Кучми
Фото: умовне

Міська голова Новгорода-Сіверського, що на Чернігівщині, Людмила Ткаченко 11 листопала повідомила, що скасувала рішення міської ради про перейменування вулиці Губернської іменем президента України Леоніда Кучми. Про це пише “Історична правда”.

“У зв’язку з тим, що рішення прийнято з порушенням процедури. На сьогодні протягом двох тижнів з дня зупинення рішення я повинна скликати позачергову сесію, на якій повинні винести знову на повторний розгляд дане питання, але уже з дотриманням процедури. На сесії надає пропозиції з перейменування вулиць, відповідно до чинного законодавства, міський голова. Оскільки, це було з порушенням процедури, мені нічого не залишалось, як зупинити виконання рішення сесії”, – сказала Людмила Ткаченко.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.