У Львові поліція затримала 18-річного переправника ухилянтів

За переправлення призовників поза межами пункту пропуску мешканець Рівненської області брав від 10 тисяч до 15 тисяч доларів.

28.10.2024
У Львові поліція затримала 18-річного переправника ухилянтів

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«Клієнтів» збирали у Львові, а потім відвозили до Закарпатської області, де проводили їх лісосмугою через кордон або вказували безпечний маршрут.

Поліцейські з’ясували, що найближчим часом мешканець Рівненщини повинен був переправити клієнта через кордон у Закарпатській області й за це мав отримати 12 тисяч доларів.

Після отримання зловмисником 10 500 доларів правоохоронці його затримали.

Слідчі повідомили затриманому про підозру. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення 75 700 гривень застави.

18-річному юнаку загрожує до дев’яти років ув’язнення.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.