Інсталяція «Вібрації часу» оживила простір ЖК «Вежа. Містечко Підзамче» у Львові

У Львові, на території ЖК «Вежа. Містечко Підзамче», в рамках Львівського тижня скульптури 2024, встановлено нову інсталяцію – «Вібрації часу». Автором роботи є відомий митець Олег Путрашик, який через свій витвір передає вплив сучасних подій на людину, відображаючи «вібрації часу», що формують нашу свідомість та реагують на мінливість світу.

25.10.2024
Інсталяція «Вібрації часу» оживила простір ЖК «Вежа. Містечко Підзамче» у Львові

Скульптура «Вібрації часу» є новою точкою для роздумів, запрошуючи глядачів замислитися над тим, як час та визначальні події впливають на наше життя. Вона не тільки вражає своєю формою, а й надихає до переосмислення пам’яті та її значення в суспільстві. Ця робота є частиною загальної концепції Тижня під назвою «Слід Пам’яті», що підкреслює важливість мистецтва у формуванні культурної та колективної пам’яті.

Захід проходить під кураторством відомого мистецтвознавця Павла Гудимова та за підтримки мера Львова Андрія Садового. Скульптура «Вібрації часу»  завдяки активній участі компанії РІЕЛ, яка забезпечила фінансування для виготовлення, логістику та інші супутні витрати, а також надала допомогу в організації встановлення.

Цьогорічний Львівський тиждень скульптури продовжує піднімати питання взаємодії між мистецтвом і суспільством, зосереджуючись на темі пам’яті. Основна увага заходу спрямована на переосмислення ролі меморіалів, цвинтарів та інших місць пам’яті, що набувають нової актуальності на тлі сучасних подій. Захід стимулює діалог та пошук інноваційних мистецьких підходів, які здатні знайти відгук як у творчих колах, так і серед широкого загалу.

Львівський тиждень скульптури створює унікальний простір для осмислення, діалогу та натхнення, об’єднуючи сучасне мистецтво з історією та надаючи нове значення пам’яті.

Джерело: Корпорація Нерухомості РІЕЛ

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.