На Львівщині судили військового, який стріляв по автівці

У Кам’янці-Бузькій військовослужбовець, який стріляв з пневматичної гвинтівки по чужій Audi, уник покарання. На суді порушник заперечив, що стріляв по автомобілю, утім момент стрілянини зафіксували камери.

18.10.2024
На Львівщині судили військового, який стріляв по автівці

Випадок трапився 1 березня ввечері, місце у постанові приховане. Іван Ю. вистрілив з пневматичної гвинтівки і так пошкодив авто Audi, яке належить Василю Т. На засіданні суду військовий свою вину заперечив, мовляв, не стріляв з гвинтівки по машині, повідомляє Lviv.media.

“Вказав про те, що він не стріляв зі своєї пневматичної гвинтівки по автомобілю ОСОБА_2 . Зазначив, що постріл здійсненим ним який зафіксований на відео не зміг спричинити такі ушкодження автомобіля,” — йдеться у постанові.

Власник машини додав, що не одразу помітив пошкодження на своїй Audi, але коли виявив їх — переглянув відео з камер спостереження і звернувся в поліцію.

“В ході розгляду справи було оглянуто відеозапис із камер спостереження із якого вбачається, що ОСОБА_1 здійснює постріл в сторону де знаходиться автомобіль марки “Audi”, який належить ОСОБА_2 “, — зазначили у документі.

На Івана Ю. склали протокол за дрібне хуліганство. Відтак суд визнав винним військовослужбовця, однак закрив провадження у справі через закінчення термінів давності. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.