Мешканець Львівщини переслідував викрадене авто, за кермом якого був його п’яний родич

2 жовтня до поліції надійшло повідомлення від мешканця міста Шептицький про те, що хтось викрав автомобіль Dacia Logan, який належить його дідусеві.

03.10.2024
Мешканець Львівщини переслідував викрадене авто, за кермом якого був його п’яний родич
Фото умовне

Як повідомляє Поліція Львівської області, заявник пзазначив, що викрадена машина рухається на виїзд з міста і він зі своїм знайомим переслідують його.

До розшуку та затримання автівки були задіяні екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Невдовзі правоохоронці виявили автомобіль та зупинили його на вулиці Степана Бандери в Шептицькому.

За кермом транспортного засобу перебував власник – 66-річний дід чоловіка, який повідомив про викрадення. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час огляду автівки поліцейські виявили сліди від влучання куль. Встановлено, що знайомий заявника, 30-річний житель Шептицького, який разом з ним переслідував нібито викрадений Logan, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї.

На щастя, постраждалих внаслідок події немає.

Правоохоронці вилучили зброю, з якої були здійснені постріли та скерували її на експертизу.

Проводиться досудове розслідування. На дідуся заявника поліцейські склали адмінпротокол.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.