Журналісти дізнались про російські зв’язки Сергія Дядюшка

Один зі співвласників лабораторії “Ескулаб” – Сергій Дядюшко найняв колишніх працівників Медведчука та Шарія, щоб домогтись контролю над відомою медичною лабораторією.

27.09.2024
Журналісти дізнались про російські зв’язки Сергія Дядюшка

Про це йдеться в розслідуванні видання Вголос

Журналісти з’ясували, що низка експертів та блогерів, серед яких Сергій Шабовта, Валентин Гайдай та Олег Постернак, почали спільну кампанію на підтримку Дядюшка з метою допомогти йому заволодіти компанією “Ескулаб”. Важливо те, що ці псевдоексперти раніше працювали на зрадників Медведчука та Шарія, виступаючи на їхніх медійних майданчиках, де серед іншого, критикували Революцію Гідності, українську мову тощо.

Журналісти припускають, що за цією кампанією можуть стояти проросійські політики, які втекли з України після початку повномасштабного вторгнення. На це вказує ряд факторів:

-Медведчуківські “експерти” в один тиждень різко перекваліфікувались з політичних на медичних та почали масштабну медійну кампанію на підтримку Сергія Дядюшко.  

-Сам Дядюшко призначив на посаду операційного директора людину, яка має зв’язки з російським бізнесом — Світлану Зінченко. 

Дядюшко, який володіє меншою часткою в компанії “Ескулаб”, намагається шляхом підтримки від проросійських блогерів, шантажем інших співвласників та тиском на працівників і суди домогтися повного контролю над лабораторіями. 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.