У Львові відбудеться презентація поезій Ольги Мельник «Книга життя та віршів»

Презентація першого літературно-художнього видання відбудеться 1 жовтня о 18.00 годині у Львівському фотомузеї (Львівський палац мистецтв) за адресою вул. Коперника, 17.

27.09.2024
У Львові відбудеться презентація поезій Ольги Мельник «Книга життя та віршів»

Гості події матимуть змогу почути музику сучасного українського гітариста та композитора Сергія Гуріна. Також побачити слайд-шоу робіт талановитої черкаської мисткині, авторки малюнків Євгенії Помогайбо, які використані у книзі, зазначили організатори.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею та Львівського палацу мистецтв. Розголос забезпечують Суспільне Львів, Радіо “Львівська Хвиля”, Сайт про Захід України “Бомок”, Інформаційна агенція “Гал-інфо”, Громадський сайт Львова “Форпост”, інтернет-видання “Площа Галицька” та Фотографії Старого Львова. До та після події гостинно пригощатиме Кава Старого Львова.

Про книгу:

«Книга життя та віршів» – літературно-художнє видання, яке містить поезію, написану авторкою впродовж різних періодів – навчання, кар’єри, любові та просто життя. Це унікальна перша збірка, до якої входять понад сто віршів, що розповідають про тяжіння душі та досвід, який не завжди яскравий, але такий безцінний та життєздатний. Можливо, прочитавши вірші, кожен пригадає, що на цім світі ми лише гості. Тому настав час правди та добрих вчинків.

Довідково:

Ольга Мельник – маркетолог, українська журналістка, речниця, магістр з управління навчальним закладом, корекційний педагог, письменниця. Засновниця медичної громадської організації «Інформаційно-консультативний центр «Фарматік», блогерка «Секрети та політика пресслужби».

Навчалась в Українській академії друкарства, Національному університеті «Львівська Політехніка», Педагогічному коледжі Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Ольга має понад 14 років досвіду роботи: в НУО, у департаменті охорони здоров’я, Інтернет-виданні, в управлінні фізичної культури та спорту, Львівській обласній державній адміністрації, департаменті внутрішньої та інформаційної політики, комунальному підприємстві «Львівелектротранс», Львівському апеляційному суді, Львівській районній раді, ТОВ «Медичний сервіс», Клініка сімейного здоров’я, сімейна поліклініка «Vita Nova».

Кваліфікаційні роботи: «Діяльність пресслужби Департаменту охорони здоров’я: редакторські аспекти» (спеціаліст), «Профорієнтація молоді з інвалідністю у просторі управлінської діяльності» (магістр з відзнакою), «Діагностика сформованості прийомів навчальної діяльності дітей молодшого шкільного віку» (бакалавр).

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.