Уродженку Львівщини ув’язнили за шпигунство на користь Росії

У вчиненому уродженка Стрия не розкаялися.

20.09.2024
Уродженку Львівщини ув’язнили за шпигунство на користь Росії
Фото умовне

Суд визнав винними у державній зраді брата та сестру , які працювали прибиральником та двірником підприємства житлово-комунального господарства “Донецьке” у селищі Донець Ізюмського району, та повідомляли ворогу місця дислокації військових ЗСУ, повідомляє Lviv.media.

Йдеться про уродженця Донця Ігоря Рєзніка та уродженку Стрия Львівської області Наталію Бородіну, які разом працювали на одному підприємстві житлово-комунальної сфери.

Під час співпраці з російськими спецслужбами сестра та брат обрали собі псевдоніми “Медуза” та “Драко”. Бородіна та Рєзнік передавали ворогу дані про рух транспортів з особовим складом та боєприпасами підрозділів Збройних сил України автошляхами та залізницею в напрямку Первомайського.

У суді Бородіна та Рєзнік свою вину визнали та зазначили, що бажали встановлення влади Росії на території України. У вчиненому вони не розкаялися і за можливості продовжили б вчиняти аналогічні дії.

Їх ув’язнили на 15 років та конфіскували все майно.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.