Двоє випускників на Львівщині набрали на мультитесті максимальні 800 балів

Цьогоріч у Львівській області для участі у національному мультипредметному тесті зареєструвались 23687 учасників, працювало 70 тимчасових екзаменаційних центрів та було залучено понад 700 працівників для організації тестування.

08.07.2024
Двоє випускників на Львівщині набрали на мультитесті максимальні 800 балів

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, для участі у Єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні зареєструвались 29818 вступників, було облаштовано 74 пункти тестування.

Двоє учнів зі Львова та Дрогобича набрали 800 балів, 9 випускників набрали 600 балів та 65 — 400 балів.

За статистикою Львівщина є лідером за кількістю 200-бальників з іноземної мови. Серед закладів освіти лідирує Львівський фізико-математичний ліцей, 56 випускників якого отримали 200 балів, з них один 800-бальник.

До слова, явка випускників минулих років на НМТ є низькою — 73%, тоді як серед випускників шкіл вона сягнула 98%. Понад 3.5 тисячі учасників не з’явились на ЄВІ.

“Однією з особливостей проведення цьогорічного тестування було значне зростання кількості учасників: більш як на 2000 зросла кількість учасників основної сесії НМТ та в рази збільшилась кількість охочих взяти участь у додатковій сесії. Минулоріч на неї зареєструвались 450 вступників, тоді як цьогоріч — понад 3000.

Кількість зареєстрованих на ЄВІ зросла втричі через наказ Міністерства освіти і науки України про обов’язкове проходження Єдиного вступного випробування для вступу на аспірантуру”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.