ТЦК б не доганяли, якби ми не втікали

З тими всіма ТЦК, то все дуже просто! Ті, хто хотіли йти воювати, ті, хто був не проти, ті, хто вважав це нормальним, чи прийнятним, ті вже пішли! Всі! Давно!

21.06.2024
ТЦК б не доганяли, якби ми не втікали
Фото умовне

Залишились лише ті, хто не хоче… чим би вони (ми) не прикривалися! Чи «законними підставами», чи «а он хай спочатку депутати йдуть (чи мєнти, чи будь-хто)». Причому законні підстави теж… пофіг які. Чи пенсіонер, чи студент, чи держслужбовець, чи троє дітей! Взагалі без різниці! Бо я знаю і службовців, і пенсіонерів, і студентів, і багатодітних, які пішли!

І тут картина проста! ТЦК просто доганяють тих, хто втікає! А ті, хто втікає, говорять не про втечу, як основний чинник, а про законність-незаконність підстав їх доганяти!

ТЦК б не доганяли, якби ми не втікали!

Ви можете обурюватись, не погоджуватись, тупотіти ногами, але… якби ТЦК просто делікатно-обережно підходило з пропозицією «візьміть повісточку, прийдете десь за тиждень», то ви б не пішли! Ніхто!

І…ще…знаєте, що? В мене повно знайомих! Дуже багато! І всі або щось скомбінували, або збираються, або дуже хочуть! Щонайважливіше, у всіх є всякі «можливості»! Переважна більшість цих людей кляне корупцію, владу, що краде, і взагалі, виглядає дуже праведно! Це люди з великим досвідом ходіння в вишиванках і з великим переконанням, що війну треʼ закінчити на Красній Площі… але все ж не їхніми руками!

І всі спішать вивезти своїх синів до вісімнадцяти років за кордон, бо потім «не випустять»!

Навіть не знаю, яке місце я займаю місце в цьому параді брехні, але, сподіваюсь, не призове якесь! Ось вам аналогія!

Недавно мав дискусію з рускаязичним чуваком, що посилався на Конституцію, Венеційську комісію, рускоязичних воїнів і купу всього іншого. То я йому сказав, що він просто мockaль! І шукає аргументи для того, аби мати можливість і надалі залишатись мockaлем в Україні!

Так і тут! Усі аргументи розбиваються до одного: ви (ми) не хочете йти воювати! Все решта – фігня! Повна! Просто я не праведник, не маю такого «досвіду вишиванки» і такої ультрапатріотичної позиції, зате в мені достатньо цинізму, аби признатися собі в цьому, а вам – бракує!

В тому змаганні, «хто краще забронюється», неясно лише, ким перемагати будемо? Тими «дурними», які «порішали» гірше за нас? Тими, хто необережно висунеться на вулицю? Тими, в кого не троє, а двоє дітей? Переселенцями, що «морди повідʼїдали» в тилу? Мєнтами, які нічого не роблять, хай воюють? Відставниками, яких хтось нарахував пів мільйона, підготовлених, але не змобілізованих? Ким? Ясно лише, що не нами! Але, таки, неясно ким…

Володимир Огура

Джерело

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.