На базі відпочинку на Львівщині гадюка вкусила 8-річну дитину

Подія трапилась у Львівському районі. Дитина впіймала плазуна, щоб з ним погратися.

30.05.2024
На базі відпочинку на Львівщині гадюка вкусила 8-річну дитину

Аліса не боїться і любить змій, адже вдома має двох домашніх плазунів: маїсового полоза та молочну змію. Під час відпочинку Аліса з сестрою пішла до озера, там побачила змію і вирішила з нею погратися, повідомляє “Суспільне”.

“Вона була така гарна, мені стало цікаво і я вирішила взяти її на руки. Ми просто живемо біля парку і ми вже ловили одну змію, а ця теж була біля озерця. Я її взяла і тримала біля голови, тому що я знала, що якщо тримати біля голови, вона не зможе вкусити, бо не зможе відкрити рота і повернутися. Але вона повернула голову і вкусила мене одним зубом за палець”, — ділиться Аліса.

Батьки, які прибігли по допомогу, сфотографували змію і повезли доньку в лікарню. Як виявилось, дівчинку вкусила саме гадюка.

“Добре, що дівчата одразу повідомили. Ми спустилися, знайшли ту змію, я її відразу сфотографувала, щоб розуміти, що то за змія і наскільки вона небезпечна, і ми одразу поїхали в медзаклад. У лікарні зробили перші процедури, поклали в реанімацію, бо то була гадюка, а не вужик. Крапельниці, знеболюючі”, — розповіла мама дівчинки Ірина.

Кожні чотири години дівчинці брали кров на аналіз та міряли температуру, аби відстежувати будь-які зміни в організмі. Добу Аліса пробула в реанімації під пильним медичним наглядом.

Дитина отримала необхідне лікування і була переведена в хірургію в стабільному стані.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.