Львівщина вшанує пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого жителів та гостей області запрошують вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні. Саме у цей день виповнюється десять років з трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві.

16.02.2024
Львівщина вшанує пам’ять Героїв Небесної Сотні

Цьогоріч подвиг Небесної Сотні згадуватимуть під гаслом «Залишаємося гідними своїх Героїв!», повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Вшанують новітніх Героїв на Личаківськоу кладовищі. Зокрема, об 11:00 год відбудеться покладання квітів та запалення лампадок біля могил Героїв, що загинули під час Революції Гідності, генерала Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка та борців за волю України на полі почесних поховань № 67. Опісля духівництво проведе чин екуменічної панахиди.

«У цей день ми згадуємо та вшановуємо сміливість, жертовність та патріотизм Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за майбутнє України. Їхня відвага та непохитна віра в краще завтра для нашої країни залишається прикладом для нас усіх у нашій непохитній вірі, що ми переможемо у боротьбі проти російської агресії», – зазначив директор департаменту комунікації та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун.

Також о 12:00 год біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні проведуть акцію «Ангели пам’яті».

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.