На Франківщині судитимуть бригадира залізниці через смерть машиніста

Бригадир порушив правила безпеки, коли виконував роботу на підприємстві, що призвело до смерті машиніста.

06.02.2024
На Франківщині судитимуть бригадира залізниці через смерть машиніста

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура.

Бригадир залучив до навантаження залізничної цистерни дизельним паливом машиніста і відлучився. Відтак порушилися правила охорони праці. Машиніст впав з перехідної площадки зливної естакади з висоти 3,3 м на бетонну обмостку колії.

На жаль, від травм він помер.

За скоєне обвинувачуваному загрожує позбавлення волі на термін до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.