Львів’янка не допустила жодної помилки в Радіодиктанті національної єдності 2023

5 грудня Українське радіо оголосило результати Радіодиктанту національної єдності 2023 року, який писали 27 листопада. Дві учасниці написали радіодиктант без жодної помилки

06.12.2023
Львів’янка не допустила жодної помилки в Радіодиктанті національної єдності 2023
Христина Гоянюк, фото: Суспільне Львів

Переможницею Радіодиктанту-2023 стала львів’янка Христина Гоянюк. Цього року жінка стала рекордсменкою України з найбільшої кількості написаних щорічних радіодиктантів національної єдності.

«Приклад Христини Гоянюк, яка цього року потрапила до Книги рекордів України як постійна учасниця, що не пропустила жодного Радіодиктанту від 2000 року та неодноразова переможниця вказує нам на традицію писати разом. Та попри тяглість нам вдається щороку долучати нових учасників і це дуже важливий фактор об’єднання українців у цілому світі», — зазначив Дмитро Хоркін, член правління Суспільного Мовлення, відповідальний за платформи радіо, телебачення та діджиталу.

Загалом майже 20 тисяч людей надіслали свої диктанти Українському радіо, близько 3 тисяч – це паперові листи. Проте фактична кількість учасників більша, адже не всі надсилали свої диктанти на перевірку.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.