На Львівщині засудили військового, який втік з місця служби

Самбірський міськрайонний суд Львівщини визнав винним у втечі з місця служби лейтенанта з Хмельниччини, який покинув військову частину під час повітряної тривоги та близько трьох тижнів не з’являвся на службу.

26.10.2023
На Львівщині засудили військового, який втік з місця служби

Як повідомляє Zaxid.net, уродженець Хмельницької області був призначений на посаду помічника начальника служби ракетно-артилерійського озброєння однієї з військових частин.

15 березня 2023 року чоловік разом з іншими військовими покинув розташування військової частини на час повітряної тривоги. Однак після закінчення тривоги лейтенант не повернувся на службу, а поїхав до Львова, де проводив час на власний розсуд та переховувався. Його затримали 4 квітня.

У суді обвинувачений визнав свою провину. Чоловік є раніше не судимим.

Військовому призначили покарання – п’ять років ув’язнення.

На вирок ще може бути подана апеляція.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.