Львів’янці загрожує 8 років тюрми за псевдомінування торгового центру

У Львові затримали 51-річну львів’янку, яка вранці 6 жовтня надала поліції фейкове повідомлення про замінування торгово-розважального центру.

06.10.2023
Львів’янці загрожує 8 років тюрми за псевдомінування торгового центру

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Інформація про замінування торгово-розважального центру в Львові надійшло близько 10 ранку. З будівлі евакуювали близько 2400 людей.

На місці працювали експерти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

Оперативники встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надала 51-річна львів’янка. Невдовзі жінку затримали.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Їй загрожує від чотирьох до восьми років ув’язнення.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.