На Львівщині водій автобуса проїхав залізничний переїзд перед потягом

На Львівщині 62-річний житель Червонограда грубо порушив правила дорожнього руху — водій автобуса “Еталон” проїхав залізничний переїзд перед потягом на забороняючий сигнал семафору та оминув опущений шлагбаум.

31.08.2023
На Львівщині водій автобуса проїхав залізничний переїзд перед потягом

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Відео, на якому 62-річний водій автобуса сполученням Червоноград-Гірник порушив ПДР, правоохоронці виявили під час моніторингу соцмереж.

“Такий вчинок міг призвести до аварії та людських жертв”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, провели із ним профілактичну бесіду та склали адмінпротокол за ч.3 ст.123 (Порушення правил руху через залізничні переїзди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Санкція статті передбачає накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами строком від одного до двох років, або громадські роботи строком від сорока до шістдесяти годин“, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.