Шахрай ошукав жителя Франківщини, який хотів придбати авто для ЗСУ

Мешканець Долини звернувся до поліцейських Івано-Франківщини і повідомив, що його ошукали.

16.08.2023
Шахрай ошукав жителя Франківщини, який хотів придбати авто для ЗСУ

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Житель Долини займається волонтерською діяльністю та хотів купити автомобілі для українських військових. Оголошення про продаж автівок чоловік знайшов у соціальній мережі.

“Поспілкувавшись з “продавцем”, він перерахував кількома платежами понад 56 тис. грн завдатку за автівки на банківську карту. Після цього шахрай перестав виходити на зв’язок. Жодного автомобіля заявник не отримав”, — ідеться у дописі.

Як не стати жертвою шахраїв:

  • купувати товари лише на перевірених сайтах;
  • переходити за сумнівними посиланнями, які надсилають невідомі;
  • нікому не повідомляти дані банківських карт та паролі, що можуть використовуватися для
  • підтвердження платежів.

 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.