Львівські лікарі врятували 12-річного хлопця, який ледь не втопився в озері

Лікарі “Охматдиту” виходили 12-річного Святослава, із Новояворівська, який ледь не втопився в озері та перебував у вкрай важкому стані.

26.07.2023
Львівські лікарі врятували 12-річного хлопця, який ледь не втопився в озері

Як повідомили в медустанові,  Святослав пішов з другом до місцевого озера покупатися. Без дозволу батьків. Ймовірно, хлопця зловила судома в ногах і хлопчик пішов під воду.

“До нашого шпиталю хлопець поступив у вкрай важкому стані із діагнозом – утоплення у прісній воді. Святослав пережив гіпоксію, тобто тривале кисневе голодування. Хлопець був на штучній вентиляції легень. Також була клініка катехоламінового шоку”, — зазначають медики.

Лікарям “Охматдиту” Святослава вдалося виходити та привести до тями. Зараз його перевели із реанімації до пульмонологічно-алергологічного відділення лічниці для лікування дихальних шляхів та подальшого спостереження. Опісля виписки зі шпиталю Святослав разом з мамою поїде на реабілітацію до Прикарпаття.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.