Зі Львівщини передають понад 150 тонн конфіскованих товарів мешканцям Миколаївщини та Херсонщини

Ці товари виявили у складському приміщенні у Львівській області наприкінці квітня.

17.05.2023
Зі Львівщини передають понад 150 тонн конфіскованих товарів мешканцям Миколаївщини та Херсонщини

На Львівщині Бюро економічної безпеки передає понад 150 тонн конфіскованих товарів мешканцям Миколаївської та Херсонської областей.

Зазначається, що детективи БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури передають першу партію товарів до Херсонської та Миколаївської обласних військових адміністрацій. 

Загалом, це 150 тонн, або понад 763 піддони, з дитячими товарами, засобами гігієни, медикаментами та продуктами харчування нетривалого терміну зберігання.  Товари призначені для потреб мешканців цих областей. 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.