Ведуча та дружина львів’янина Бадоєва відмовилась від громадянства України та далі працює на телебаченні росії

Жанна Бадоєва уже понад рік мовчить про війну в Україні.

28.04.2023
Ведуча та дружина львів’янина Бадоєва відмовилась від громадянства України та далі працює на телебаченні росії

Ведучий Слава Дьомін заявив, що українська телеведуча та співавторка передачі “Орел і Решка” Жанна Бадоєва продовжує працювати на російському телебаченні. Про це він повідомив у своєму шоу на YouTube, передає Еспресо.Таблоїд.

У 2015 році вона почала працювати на російському телебаченні, а 7 січня 2023 року потрапила під санкції РНБО. За інформацією Слави Дьоміна, Бадоєва відмовилась від українського громадянства.

“Жанна відмовилася від українського громадянства ще у 2019 році. У вересні 2022 року стало відомо, що вона продовжує співпрацю з російськими телеканалами. У січні Жанна Бадоєва потрапила під санкції РНБО. У Жани виходить тревел-шоу на одному з російських телеканалів, і восени випуски відновилися”, – заявив Дьомін.

Дьомін зазначив, що у Бадоєвої вже італійське громадянство. У 2015 році Жанна вийшла заміж за уродженця Львова та бізнесмена Василя Мельчиніна, який тривалий час проживає в Італії. Нині ведуча також живе в Італії.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.