Переселенка з Донецька дистанційно займалась сутенерством у Тернополі

“Бізнес” проіснував 2 місяці.

13.04.2023
Переселенка з Донецька дистанційно займалась сутенерством у Тернополі
Фото: поліція Тернопільської області

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області. 

На початку січня правоохоронці отримали інформацію про те, що переселенка з Донецька, яка оселилася в Київській області, підшуковує дівчат для роботи у секс-індустрії.

Двох повій, які погодилися заробляти гроші у Тернополі, вона знайшла через інтернет. 

“Проте одну з дівчат не влаштували умови й вона поїхала додому. Співпрацювати з організаторкою незаконного бізнесу погодилася лише жителька Хмельницького”, – зазначають у поліції. 

Сутенерка винайняла квартиру в Тернополі, в якій оселилася повія і приймала там клієнтів. 

За годину послуг жінка брала 1500-2000 гривень. Частину заробітку віддавала організаторці, оскільки та оплачувала житло, шукала клієнтів та направляла їх до “підопічної”. До Тернополя переселенка приїздила рідко, бо фактично всю роботу виконувала дистанційно.

Проіснував незаконний бізнес не довго – лише 2 місяці, оскільки незаконну діяльність виявили працівники міграційної поліції. 

11 квітня відбулись обшуки у сутенерки на Київщині та в повії на Хмельниччині. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-картки й банківські картки.

Сутенерці слідчі уже оголосили підозру згідно зі статтею 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) ККУ. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. На її працівницю склали адмінпротокол. Триває слідство.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.