На Франківщині судили чоловіка, який на похороні вкрав телефон

Йому призначили іспитовий термін.

13.04.2023
На Франківщині судили чоловіка, який на похороні вкрав телефон
Фото: умовне

Про це повідомляє пресслужба Калуського міськрайонного суду. 

Потерпілий у суді розказав, що разом з обвинуваченим в січні цього року був на похороні. Чоловік попросив у нього телефон, щоб зателефонувати. Опісля обвинувачений вийшов із подвір’я поминального будинку і зник.

Через кілька днів потерпілий звернувся до поліції з приводу крадіжки телефону, та виявилося, що обвинувачений добровільно віддав поліції його мобільний. Тож до обвинуваченого претензій у нього не було. 

Обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю.

“Мобільним телефоном він користувався деякий час, а потім телефон видав працівникам поліції. У вчиненому розкаюється, просив суворо не карати”, – йдеться у повідомленні. 

За фактом скоєння крадіжки правоохоронці порушили кримінальну справу, після затвердження обвинувального акту прокурором, матеріали направили до суду.

У процесі розгляду суд довів вину чоловіка і класифікував його дії як таємне викрадення  чужого майна (крадіжка), вчинена в умовах воєнного стану. У підсумку суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням та встановив йому іспитовий строк 3 роки.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.