На Львівщині керівник відділу міграційної служби виготовив та видав сам собі паспорт

Його визнали винним в конфлікті інтересів.

10.03.2023
На Львівщині керівник відділу міграційної служби виготовив та видав сам собі паспорт
Фото: умовне

У Львівській обласній прокуратурі повідомили, що суд розглянув апеляційну скаргу особи на рішення суду першої інстанції, яким визнано винним керівника територіального відділу міграційної служби в порушенні порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

За нашими даними, ситуація стосується Червоноградського міського відділу головного управління Державної міграційної служби України.

Прокуратура зазначає, що у жовтні 2021 року керівник територіального відділу міграційної служби не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, який виник в межах реалізації своїх повноважень, щодо прийому, оформлення та видачі паспорта громадянина України.

“Зокрема, здійснив розгляд власних документів щодо обміну паспорта старого зразка та видав собі особисто у формі ID-картки.

Відповідно, апеляційний суд скаргу на рішення суду першої інстанції залишив без задоволення, а рішення суду – без змін”, – додали в прокуратурі.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.