У росії закінчуються іранські безпілотники – ISW

москва просить у Тегерана додаткові партії.

27.01.2023
У росії закінчуються іранські безпілотники – ISW
Фото: умовне

Про у своєму звіті повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, в окупантів залишилося на озброєнні близько 90 “шахедів”. З урахуванням того, що українські захисники навчилися ефективно їх збивати, для рф цього недостатньо.

“Російські війська мають достатньо безпілотників лише для кількох масштабних ударів, якщо вони не отримають найближчим часом нову партію з Ірану. Голова російської держдуми в’ячєслав володін зустрівся з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі в Тегерані 23 січня з метою розширення двостороннього співробітництва. Ймовірно, саме тоді обговорювалося і надання росії систем озброєнь іранського виробництва”, — вважають в ISW.

Нагадаємо, ЗСУ за ніч 26 січня збили 24 “шахеди”.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.