Тайвань розширив санкції на експорт до росії та білорусі

Зокрема до оновленого списку увійшла номенклатура товарів хімічної та металургійної промисловості, продукція машинобудування та предмети, які можуть бути використані силовими структурами.

05.01.2023
Тайвань розширив санкції на експорт до росії та білорусі
Фото: умовне

Про це повідомляє Focus Taiwan, передає видання Guildhall.

Міністерство економіки Тайваню оголосило про розширення санкцій проти росії та її союзника білорусі. Причиною відповідного рішення міністерства стало бажання перешкодити експорту товарів та технологій подвійного призначення, які можуть бути використані у військових цілях.

До розширеного пакета санкцій входять такі хімічні речовини, як рицин, конотоксин, ботулінічний токсин, трифторид азоту, нітрат амонію, трибутилфосфат і азотна кислота, а також нержавіюча сталь.

Санкції також поширюються на продукцію машинобудування, включно з верстатами з числовим програмним управлінням, обробними центрами, шліфувальними верстатами, електроерозійними машинами та контролерами.

У тайванському міністерстві додали, що до списку санкцій також включили широкий спектр засобів для правоохоронних органів, як-от кийки, кайданки та гамівні сорочки. 

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.