В Україні для пошуку “Пунктів незламності” розробили чат-бот

У бота-помічника можна отримати інформацію про роботу пунктів, їхні адреси, послуги.

12.12.2022
В Україні для пошуку “Пунктів незламності” розробили чат-бот
Фото: умовне

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

“Україна готується до будь-яких подальших сценаріїв. Для того, щоб люди могли отримати зв’язок, підзарядити гаджети, зігрітися, ми запустили мережу “Пунктів незламності”. А щоб було швидше та зручніше їх знайти розробили та запустили спеціальний бот-помічник @nezlamnistbot, – зазначив Тимошенко.

Адреси “Пунктів незламності” у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій (йдеться про Донецьку, Запорізьку, Харківську та Херсонську області), не розголошують із міркувань безпеки. Проте, інформацію про їх розташування в цих регіонах можна дізнатися в місцевих органах влади.

Інформація у боті щоденно оновлюється.

Нагадаємо, по Україні розгорнули 4 тисячі “пунктів незламності”. Усі послуги там будуть безкоштовними та цілодобовими.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.