На Тернопільщині засудили підрядника, який підробив документи про ремонт опалення в лікарні

Оскільки під час слідства обвинувачений виїхав за кордон і його оголошено в міжнародний розшук, суд засудив його заочно.

02.12.2022
На Тернопільщині засудили підрядника, який підробив документи про ремонт опалення в лікарні
Фото: умовне

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Обвинувачений, перебуваючи на посаді директора товариства, уклав з управлінням капітального будівництва ОВА (ОДА) договір щодо підрядних робіт з ремонту Підгаєцької лікарні. При встановленні підрядником системи опалення допоміжних приміщень Підгаєцької ЦРКЛ посадовець вніс неправдиві дані в акти, завищивши обсяг робіт. На підставі цих підроблених документів товариству були перераховані кошти з бюджету за ремонт опалювальної системи закладу, який не був завершений.

Чоловіка обвинувачують у внесенні неправдивих відомостей в офіційні документи та привласненні чужого майна (ч.1 ст. 366, ч.2 ст. 191 КК України).

За вироком суду винній особі призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків на строк 3 роки.   

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.