На Київщині заборонили гірлянди та ілюмінацію

Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності.

10.11.2022
На Київщині заборонили гірлянди та ілюмінацію
Фото: умовне

У Київській області заборонили використовувати гірлянди і святкову ілюмінацію. Як повідомляє Київська обласна військова адміністрація у Telegram, рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області. Людей просять максимально економити електроенергію.

“На території Київської області заборонено використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо”, – наголошується у повідомленні.

В ОВА також розповіли, де саме заборонять вмикати гірлянди. Цьогоріч без святкового освітлення будуть парки, вулиці та багато інших об’єктів.

“Це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності. Світлові декорації новорічних ялинок, парків, вулиць — залишимо на потім. Ми чинимо спротив ворогу, який здійснює енерготерор нашої країни. Максимальна економія електроенергії — це наш цивільний фронт сьогодні”, – заявив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

 

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.